Перші старшокласники стали випускниками Могилянки, завершивши стипендіальну програму «Індивідуальна траєкторія лідера»

У Києво-Могилянській школі професійної та неперервної освіти відбулося урочисте підбиття підсумків стипендіальної програми «Індивідуальна траєкторія лідера» для старшокласників.
 
 
Упродовж півроку 30 учнів 10-11 класів загальноосвітніх шкіл та коледжів разом із менторами і тьютором формували візію свого майбутнього. Кожен учасник програми покроково напрацював свою індивідуальну траєкторію вибору професії, конкретних рішень і дій для самовизначення у професії, особистісного розвитку, самореалізації в громадському житті та пошуку своєї професійної ніші на ринку праці України.
 
 
Крім того, під менторством найкращих викладачів НаУКМА, відомих тренерів і практиків учасники програми взяли участь в офлайн-тренінгах та інтерактивних іграх з фінансової грамотності, професій майбутнього, самопрезентації, сучасних ІТ, невербального контенту для соцмереж. А ще провели модельоване засідання Саміту миру з Української формули миру, відвідали провідні українські медіа та державні установи, і в режимі онлайн-навчання підготувалися до НМТ-2024.
 
 
Підсумком програми стало представлення 24 унікальних Індивідуальних Траєкторій Лідера, в яких відбились непересічні особисті історії і таланти кожного учасника, амбітні плани та вимірювані цілі, а найголовніше та спільне для всіх — прагнення бути корисними для держави.
 
 
Ми щиро віримо, що успіх пілотного набору програми результує індивідуальними успіхами кожного учасника, та сподіваємось продовжити реалізацію програми вже цієї осені.
 
 
«Наш новий факультет розпочав свою діяльність зі Стипендіальної навчальної програми «Індивідуальна траєкторія Лідера» для дітей, які потребують особливої підтримки. Могилянка — це про цінності та міцну мережу однодумців, які змінюють світ, перемагають з Україною і просувають її на всіх рівнях усередині країни та за кордоном. Наша програма — це результат спільної роботи Команди з надійними партнерами щодо створення сприятливого середовища для розвитку креативності, самовираження та інноваційного мислення кожної дитини», — зазначила керівниця проєкту, декан Києво-Могилянської школи професійної та неперервної освіти Тетяна Нагорняк.
 
 
Стипендіальна програма «Індивідуальна траєкторія лідера» для старшокласників — дітей загиблих захисників і захисниць України — провадиться Києво-Могилянською школою професійної та неперервної освіти за підтримки Благодійного фонду «The Eneida Foundation» (що зареєстрований і діє також під назвою «We Help Ukrainians», Велика Британія) та сприяння Благодійного фонду «Діти Героїв» (Україна).
 
 
© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна