Корпоративна угода

Корпоративна угода є договором між студентом та НаУКМА, який фіксує свідомий вступ студента до академічної спільноти, повагу студента до традицій та цінностей Києво-Могилянської академії, прагнення сумлінно виконувати її норми й правила, сприяти розвитку НаУКМА.

 

Підписання студентом Корпоративної угоди відбувається, як правило, до Дня Академії (15 жовтня), але не пізніше листопада на першому або на другому році навчання студента за освітнім ступенем бакалавра та магістра.

 

Студент, який підписав і виконує Корпоративну угоду, має право:

 

  • отримати рекомендацію до участі у програмах студентської мобільності;
  • користування консультаційними послугами та ресурсами відділів міжнародного співробітництва, стратегічного розвитку та служби комунікацій з випускниками, Центру кар’єри та працевлаштування студентів відділу з питань прийому, профорієнтації абітурієнтів та працевлаштування студентів;
  • отримання Диплому академічної спільноти НаУКМА;
  • можливість отримання переваг/преференцій у програмах, розроблених органами студентського самоврядування та інших переваг для членів спільноти НаУКМА;
 

Докладніше про КОРПОРАТИВНУ УГОДУ 

 

 

 

Відповідальна особа:

Шевчук Ольга Ананіївна

 

З усіх питань роботи відділу, отримання підтримки, послуг звертайтесь за електронною адресою:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна