Відбувся бізнес-форум “Бізнес, освіта і наука: вектори співпраці”

 

21-22 травня у НаУКМА відбувся другий Міжнародний науково-практичний бізнес-форум “Бізнес, освіта і наука: вектори співпраці”.

 

Форум відбувся за підтримки Міністерства освіти і науки України за участі Науково-навчального центру “Інноваційна лабораторія “Іннолаб” під керівництвом доктора економічних наук, професора Ю. М. Бажала.

Під час відкриття учасників форуму привітали Богдан Матківський, народний депутат України, секретар комітету з питань економічної політики, Юрій Сафонов, доктор економічних наук, професор КНЕУ ім. В. Гетьмана, Лариса Човнюк, керівник відділу міжнародного співробітництва НаУКМА.

У форумі взяли участь представники університетів України, Туреччини, Азербайджану, Німеччини та фахівці-практики провідних українських та зарубіжних компаній.

Учасники форуму обмінялись досвідом та обговорили різноманітні питання: інновації у бізнесі, управління підприємствами, забезпечення бізнес-процесів та вимог бізнес-середовища до сучасної освіти. У рамках форуму також відбувся конкурс бізнес-планів від молодих підприємців.

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна