Подяка видавництву «Дух і Літера» за щедру ініціативу

 

Навіть у добу інформаційної технологізації не втрачає своєї вітальної сили книга друкована.

 

Тому з великою приємністю кафедра української мови НаУКМА висловлює сердечну вдячність видавництву «Дух і Літера», особисто панові Костянтину Сігову та панові Леонідові Фінбергу за щедру ініціативу – подарувати кафедрі цінні, важливі книжки найрізноманітнішої філософської, історичної, літературознавчої, культурологічної тематики.

Відтепер у кафедральній книгозбірні з-поміж видань, що їх подарували колеги, – і такі, вже знакові, як «Європейський словник філософій» за редакцією Барбари Кассен (участь у його українському виданні брали й працівники кафедри – доктор філологічних наук Лариса Масенко й кандидат філологічних наук Надія Трач); «Майдан. Свідчення»; і зовсім нові – «Дисиденти. Антологія тексту», що репрезентує «тексти й долі» 60-х – 80-х років, та дослідження Б. Жолдака «Під зіркою Лукаша».

 

Переконані, що подаровані тексти для викладачів кафедри й студентів-гуманітаріїв стануть джерелом нової важливої інформації в наукових пошуках, розширюватимуть інтелектуальні обрії, надихатимуть високим виміром Логосу й Етосу.

Зі словами щирої подяки видавництву й побажаннями Добра, Світла й творчих злетів усім його співробітникам!

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна