Оголошено тендер на енергетичну модернізацію НаУКМА

Європейський Інвестиційний Банк разом з Міністерством освіти і науки України розпочали кредитну операцію, що співфінансується Північною екологічною фінансовою корпорацією (NEFCO) та Фондом Східноєвропейського партнерства з енергоефективності та довкілля («Фонд E5P»), метою якої є забезпечити фінансування довгострокової інвестиційної програми у сфері підвищення енергоефективності освітніх, дослідних та допоміжних об’єктів обраних університетів України. 

 

Замовником та Ініціатором проекту виступає Міністерство освіти і науки України (Ініціатор), при цьому кінцевими бенефіціарами суб-контрактів на надання послуг є наступні чотири  українські університети (Замовники):

1. Харківський національний університет міського господарства імені О.М. Бекетова

2. Національний аерокосмічний університет імені М.Є. Жуковського “Харківський авіаційний інститут”

3. Київський національний університет імені Тараса Шевченка

4. Національний університет “Києво-Могилянська академія”

 

Більш детальна інформація щодо тендеру за посиланням.

 

Нагадаємо, що Києво-Могилянська академія реалізовує проєкт «Вища освіта. Енергоефективний компонент» вартістю 6,2 мільйонів євро, що фінансується Європейським інвестиційним банком (ЄІБ) та Північною екологічною фінансовою корпорацією (NEFCO).

Команда Центру енергоменеджменту НаУКМА розробила концепцію впровадження енергоефективних заходів, котра була схвалена міжнародними експертами.  

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна