Києво-Могилянській школі врядування присвоєно ім’я третього президента НаУКМА Андрія Мелешевича

Відповідне рішення було ухвалене на засіданні Вченої ради НаУКМА 24 червня 2021 року.

24.06

Ініціювали таке вшанування викладачі, амбасадори та студенти Києво-Могилянської школи врядування.

«Завдяки декану Андрію Мелешевичу у 2014 році стало можливим створення магістерської програми «Публічне управління та адміністрування», — коментує керівник Школи Валерій Тертичка. — Згодом за його підтримки, як президента НаУКМА, відбулася розбудова Києво-Могилянської школи врядування як повноцінної науково-навчальної інституції, де наразі є бакалаврська і дві магістерські програми, а незабаром відкриється програма підготовки докторів філософії, реалізуються 12 програм підвищення кваліфікації управлінців. Фактично, можу з впевненістю сказати, що без Андрія Анатолійовича не було б наших програм і нашої Школи».

Таку ініціативу одноголосно підтримала Вчена рада Факультету правничих наук НаУКМА, а тепер і Вчена рада університету.

Варто зазначити, що 28 червня, у рамках відзначення Конвокації, о 16:00 відбудеться відкриття пам’ятної дошки Андрія Мелешевича.

«Андрій Анатолійович часто повторював, що про університет можна судити по заповненості його дошки оголошень. Саме ці його слова звучали на Посвятах і перших лекціях у КМЦ. Саме з них для багатьох студентів(ок) почалося знайомство із паном Андрієм. Ми згадали ці символічні слова й ініціювали встановлення пам’ятної таблиці з цитатою поряд із дошкою оголошень біля входу до Культурно-Мистецького Центру», — йдеться в описі події на Фейсбуці.Ініціативу реалізовують студентські організації та випускники за підтримки Культурно-мистецького центру НаУКМА.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна