Оn-line опитування студентів

 

Шановні студенти та студентки!

 

Дистанційне навчання продовжується, не зважаючи на нові виклики, які постали перед нами з початку повномасштабного вторгнення росії. Викладачі докладають максимальних зусиль, щоб освітній процес відбувався. Тому, нам дуже важливо дізнатися Вашу думку в нашому традиційному студентському опитуванні. Під час цього опитування Ви можете надати зворотній зв'язок про продовження навчання в дистанційних умовах, висловити власні враження та пропозиції щодо його покращення.

Запрошуємо взяти участь у СТУДЕНТСЬКОМУ ON-LINE ОПИТУВАННІ.

 

Доступ до анкет буде відкрито в період з 28 листопада до 09 грудня 2022 року.

 

Зверніть увагу на такі особливості реєстрації студентів в системі:

 

Студенти всіх років навчання можуть зайти до системи опитування користуючись паролем та логіном корпоративної пошти Офіс 365. Необхідно перейти на сторінку http://qa.ukma.edu.ua і натиснути помаранчеву кнопку.

 

Якщо Ви зареєструвалися під час минулого опитування, то маєте можливість скористатися своїм попереднім логіном та паролем. У разі потреби відновити пароль, перейдіть за посиланням «Вхід» та скористайтеся функцією «Відновити».

 

У разі виникнення питань та для отримання додаткової інформації, просимо звертатись до Центру забезпечення якості освіти: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Дякуємо за співпрацю!

 

З найкращими побажаннями,

Колектив Центру забезпечення якості освіти НаУКМА

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна