Науково-практичні семінари та засідання Молодіжного дискусійного та кіно-клубу

Їх пропонує Ресурсний центр для викладачів англійської мови, що діє у НаУКМА

 

Ресурсний центр для викладачів англійської мови, що підтримується Посольством США в Україні, запрошує школярів, студентів і викладачів загальноосвітніх та вищих навчальних закладів на щотижневі науково-практичні семінари та засідання Молодіжного дискусійного та кіноклубу (англ. мовою).

Участь в заходах безкоштовна!

 

Середа, 12 грудня 16:00 – 17:30 Американська фолк-легенда Пітер Ярроу в ETRC!

Пітер Ярроу, один з учасників легендарної американської фолк рок групи “Пітер, Пол і Мері”, яка стала відомою завдяки таким пісням як «Пафф – чарівний дракон» та «Якщо б у мене був молоток», виступить в ETRC та пропагуватиме свій «анти-булінг» месседж і фундацію «Повага Дією» («Operation Respect»). Під час зустрічі пан Ярроу не лише говоритиме, а й співатиме пісні. У грудні 2010 року Пітер Ярроу успішно виступив із безкоштовним концертом у Києві в Українському Домі. В концерті виступили і діти Пітера Ярроу – Бетані та Крістофер, та легенда українського фолк року Марія Бурмака. Пан Ярроу також є політичним активістом і виступав з підтримкою заходів від опозиціїї війні у В’єтнамі до створення фундації «Повага Дією». Прагнучи протистояти насильству в школі, Ярроу започаткував організацію «Повага Дією», яка пропагує дітям в школах і таборах освіту без насильства та повагу до відмінностей один одного.

 

 

Просимо попередньо зареєструватися.

 

Четвер, 13 грудня 18:00 - 20:00 Форум Посла США :

Презентація Пітера Ярроу «Як покращити світ засобами музики й освіти» (Місце проведення: Будинк вчителя, вул. Володимирська, 57)

Форум Посла США – це ініціатива Посла США в Україні п. Джона Теффта, метою якої є створення платформи для обговорення нагальних питань , тенденцій і впливів, що визначають порядок денний сучасного світу. В рамках цього проекту відомі фахівці й експерти зі Сполучених Штатів Америки приїжджають у Київ, щоб узяти участь в обговоренні сучасних питань розвитку України, Сполучених Штатів і світової спільноти та обмінятися думками щодо цих питань. Десята зустріч відбудеться з Пітером Ярроу (із синхронним перекладом).

Будь ласка, підтвердіть свою участь e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

Понеділок, 17 грудня 17:00 – 18:00

Книжковий клуб: Walking Through Walls Для дорослих

Модератор: Ів Сміт, викладач-методист, стипендіат за програмою Держдепартаменту США

Книжкові клуби дуже популярні в Сполучених Штатах як спосіб обговорення книг у неформальній атмосфері. ETRC радий представити власний щомісячний книжковий клуб!

Зустрічі нашого клубу відбуватимуться щомісяця для обговорення книги місяця. Під час зустрічі ми обговорюватимемо теми, ідеї та культурні аспекти, представлені в книзі місяця. Також на зустрічі можна буде ставити запитання, ділитися думками, і навчатися та розвиватися разом, вивчаючи різні типи романів та жанрів. Ви можете взяти в бібліотеці книгу місяця на два тижні.

Книга грудня: Walking Through Walls by Philip Smith

Просимо попередньо зареєструватися за телефоном (044) 238-66-10, 067-2307619, або ел. поштою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

 

Семінари та клуби відбудуться в приміщенні Ресурсного Центру за адресою:

Києво-Могилянська академія, вул. Сковороди 2, корп. 3, кімн. 121.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна