Зустріч випускників НаУКМА з послами України у Великій Британії, Канаді та США

zustrich 2zustrich 1zustrich 3

У Національному університеті «Києво-Могилянська академія» за ініціативи Асоціації випускників та Кафедри міжнародних відносин НаУКМА відбулась зустріч із Надзвичайними та Повноважними послами України у  США, Великій Британії та Канаді — Оксаною Маркаровою, Валерієм Залужним та Юлією Ковалів. Модерував зустріч завідувач кафедри міжнародних відносин та директор Школи політичної аналітики НаУКМА Максим Яковлєв.

 

Під час панельної дискусії дипломати говорили про кроки, які сприятимуть збільшенню міжнародної підтримки України, з огляду на особливості політичних традицій тих країн, де вони працюють. Про важливість стратегічного планування перемоги України, спираючись, насамперед на силу знань. А також про можливий вплив виборів президента США на підтримку нашої держави.

 

Гості також наголосили на важливості роботи з різними соціальними групами в країнах-партнерах, адже саме від суспільної підтримки залежить допомога урядів цих країн. Крім того, посли закликали могилянців активніше просувати український голос у соцмережах.

 

Могилянська спільнота щиро вдячна дипломатам за цю неймовірно важливу та натхненну зустріч. Дякуємо за вашу невтомну працю та з нетерпінням чекаємо на наступну зустріч у стінах Академії.

 

Більше фото з події

 

 

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна