• Наукові школи
  • «Kyiv-Mohyla Law and Politics Journal»
  • Kyiv-Mohyla Humanities Journal

28 січня відбудеться відкриття "Днів Науки НаУКМА"

Дні науки НаУКМА є найважливішою подією року в академічному календарі Могилянки. Фактично, це підбиття підсумків цілорічної дослідницької роботи науковців університету, презентація її результатів академічній спільноті, визначення напрямків наукового пошуку на рік наступний. Всі заходи Днів науки традиційно є відкритими, тож до участі в них запрошуються всі охочі, причому не лише члени могилянської спільноти, а й студенти та дослідники інших вишів.

 

Дні науки НаУКМА дають студентам, аспірантам та молодим науковцям простір для наукового дебюту, старшим колегам-науковцям - чергову змогу подискутувати, підбити підсумки минулого року й визначити напрями досліджень на наступний рік.

 

Дуже напружена двотижнева програма зимової сесії Днів науки в НаУКМА - конференції, семінари, круглі столи і т.д. - не закінчується у лютому, а охоплює заходи, які будуть проходити в університеті та за його межами впродовж всього року! Тож стежте за стрічкою новин, щоб бути в курсі наукових здобутків колег-могилянців!

 

Програма Днів Науки 2019 доступна за посиланням

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна