• Kyiv-Mohyla Humanities Journal
  • Наукові школи
  • «Kyiv-Mohyla Law and Politics Journal»

Всеукраїнський науково-практичний конкурс студентських робіт «Культурна дипломатія в Україні: минуле, теперішнє, майбутнє»

Конкурс для студентів

 

З нагоди 100-річчя культурної дипломатії в Україні БО "Українське фулбрайтівське коло" та Програма імені Фулбрайта в Україні оголошують Всеукраїнський науково-практичний конкурс студентських робіт «Культурна дипломатія в Україні: минуле, теперішнє, майбутнє».

 

До участі в конкурсі запрошуються студенти різного фаху з усіх регіонів України.

 

Усі бажаючі взяти участь у Конкурсі надсилають заявку на участь  та оформлену згідно до вимог конкурсну роботу на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. до 1 березня 2020 року. Журі оцінює конкурсні роботи, відбирає найкращі і надсилає запрошення до участі в інтерв’ю до 15 квітня 2020 року.

 

У травні 2020 р. в м. Києві відбувається нагородження переможців конкурсу цінними призами.

 

Участь / перемога в Конкурсі підтверджується сертифікатом.

 

За результатами Конкурсу видається електронний збірник найкращих робіт.

 

Завантажити вимоги, текст положення про Всеукраїнський науково-практичний конкурс студентських робіт «Культурна дипломатія в Україні: минуле, теперішнє, майбутнє», анкети для учасників та інші додатки можна на сайті Українського фулбрайтівського кола: http://www.fulbrightcircle.org.ua/archives/815

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна