• Наукові школи
  • Kyiv-Mohyla Humanities Journal
  • «Kyiv-Mohyla Law and Politics Journal»

Про формування редпортфеля НаУКМА на 2022 рік

Видавнича рада НаУКМА оголошує до 01 грудня 2021 р. щорічний збір пропозицій до формування редпортфеля НаУКМА на 2022 рік: видання буде відібрано на конкурсній основі й випущено коштом НаУКМА у 2022 р. (монографії, підручники, посібники тощо). 

 

Відповідно до наказу НаУКМА №568 від 27.12.2018 р. нагадуємо процедуру подання рукописів до редпортфеля НаУКМА на 2022 р.: 

 

  1. Клопотання-обґрунтування  на ім’я голови Видавничої ради Т.О. Ярошенко. У клопотанні потрібно обґрунтувати доцільність та актуальність видання. Електронний варіант надсилати на адресу Видавничої ради -  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .
  2. Дві незалежні (зовнішні, з різних установ, не з НаУКМА) рецензії з печатками. 
  3. Витяги із протоколів, підписані, з печаткою: 1)засідання кафедри; 2) засідання вченої ради факультету.
  4. Електронний варіант рукопису (остаточний текст та ілюстративний матеріал). 
  5. Скан (або роздруківку) титульної сторінки з підписом автора/редактора, датою (увесь рукопис роздруковувати необов’язково).
  6. Довідку про автора/авторів (ПІБ, науковий ступінь, вчене звання, посада і місце праці, контактні дані: номер телефону, електронна адреса).

 

Усі скани документів з огляду на карантинні обмеження можна надіслати на адреси Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. та Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

"Тверді копії" прохання подати в канцелярію НаУКМА  (Для Видавничої ради) АБО в  4-й корпус, кімн. 105, 097-455-01-34)  до 1 грудня 2021 р. 

 

На початку грудня Видавнича рада розгляне всі пропозиції, що надійшли,  ухвалить відповідне  рішення і передасть на схвалення Вченої ради.   

До уваги голів редколегій наукових журналів: якщо ви не плануєте змін на 2022 р. (періодичність, формат (наприклад e-only) тощо) – пропозиції не потрібно подавати.

До випуску у 2022 р. коштом НаУКМА буде заплановано всі зареєстровані в МОН (категорії А та Б) журнали. Якщо ви плануєте зміни – повідомте про це Видавничу раду.

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна