Збір на військову мобільну ремонтну майстерню до Дня факультету інформатики

Zbir FI 2024Факультет інформатики НаУКМА закликає долучитися до збору благодійного фонду «Dignitas» на військову мобільну ремонтну майстерню.
Наша ціль — 500 000 гривень.
 
 
Військова мобільна ремонтна майстерня — це спеціалізована локація, де інженери оперативно відновлюють/ремонтують і вдосконалюють дрони неподалік від зони бойових дій. Це комплексне рішення, яке дає змогу швидко забезпечувати військових готовими робочими бойовими дронами та сукупними безпілотними рішеннями. Вартість такої майстерні від 35 000 €.
 
 
Виготовленням, забезпеченням та передачею мобільних майстерень на передову займається фонд «Dignitas», заснований випускницею Факультету інформатики Любов’ю Шипович. Нині це найбільший фонд технологічного посилення армії, який опікується військовими та ветеранськими проєктами, зокрема — постачанням армії БПЛА та навчанням операторів дронів, а також інженерів.
 
 
Відзначати зборами День свого народження для Факультету інформатики стало вже must have. До того ж цьогоріч в останню п’ятницю місяця — 31 травня виповнюється 30 років від дня заснування Кафедри комп’ютерних наук, зі створення якої власне й розпочався факультет.
 
 
Тож запрошуємо кожного і кожну долучитися до збору на мобільну ремонтну майстерню для захисників, які боронять нашу землю на донецькому напрямку. Зробімо все можливе, аби допомогти нашим воїнам менше ризикувати життям та ефективніше нищити ворога!
 
© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна