Відкрито набір на англомовну сертифікатну програму з міжнародного кримінального та гуманітарного права

Щосекунди Україна обороняється від російської агресії. Навіть під звуки вибухів від щоденних обстрілів та новин, ми захищаємо принципи міжнародного права та фундамент світової системи міжнародних відносин. Правничий факультет НаУКМА перебуває в авангарді трансформаційних змін у міжнародному кримінальному та гуманітарному праві.

 

Києво-Могилянська академія рада поділитися унікальною правовою експертизою, яку мають науковиці та науковці правничого факультету, через нову сертифікатну програму магістерського рівня «From Warfare to Lawfare: Legal Responses to Atrocity Crimes and Other Violations of International Law».

 

Ця програма розроблена для студентів, а також дослідників та практиків з будь-якої країни світу, що тільки розпочинають кар’єру. Вона пропонує український погляд на гострі питання міжнародного права і водночас сприяє кращому розумінню здобутків та викликів, на які шукає відповідь міжнародна спільнота.

 

Спільне навчання українських студентів та зобувачів освіти з інших країн світу сприятиме поширенню юридично обґрунтованої інформації про російсько-українську війну, а також побудові спільноти однодумців, спроможної ефективно відповідати на міжнародні злочини та працювати над мінімізацією можливості вчинення нових звірств.

 

Більше інформації про програму — на сторінці правничого факультету.

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна