Президент НаУКМА Сергій Квіт зустрівся з керівними особами міжнародних правничих інституцій

У НаУКМА відбулася зустріч Президента Академії Сергія Квіта із Зузаною Залановою — виконувачкою обов’язків виконавчого директора ILAC International Legal Assistance Consortium та Пітером Лундбергом — виконавчим директором Raoul Wallenberg Institute of Human Rights and Humanitarian Law.

 

Обидві організації прагнуть створити більш справедливі та гуманні суспільства через свою роботу із правосуддям, зокрема в напрямку захисту прав людини, а також підтримують розвиток стабільних та ефективних правових систем у різних країнах.

 

Під час зустрічі представники ILAC та RWI коротко розповіли про завдання, місії та основні напрямки діяльності інституцій. У ході зустрічі також обговорили цілий спектр інших питань, як-от: освіта, свобода слова, роль університету в суспільному житті, співпраця з іншими науковими та державними установами в Україні та за кордоном.

 

Раніше ILAC вже мали досвід співпраці з Факультетом правничих наук НаУКМА, тому мова також ішла про напрямки подальшої взаємодії з Академією та можливість розширення діяльності організації на територію України.

 

Вдячні гостям за візит та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна