Незабаром: KMA Alumni Reunion 2024

Шановні випускниці та випускники!

 

Національний університет «Києво-Могилянська академія» та Асоціація випускників НаУКМА раді повідомити, що 17 серпня відбудеться довгоочікувана зустріч випускників — KMA Alumni Reunion 2024!

 

Це чудова нагода зустріти давніх друзів, згадати незабутні моменти спудейських років та поділитися новинами після закінчення навчання.

 

Дата:            17 серпня 2024 року

Час:               15:00—20:00

Місце:            НаУКМА (точне місце повідомимо напередодні події)

Реєстрація:   Для участі в заході необхідно ПРИДБАТИ КВИТОК

 

Ви також можете придбати додатково квиток(-ки) для близьких, з якими плануєте відвідати Reunion.

 

Кошти за квитки підуть на покриття організаційних витрат і на поповнення стипендійного фонду імені полеглих захисників-могилянців.

 

У програмі KMA Alumni Reunion заплановані дві дискусійні панелі з випускницями й випускниками Могилянки, справжніми професіоналами своєї справи та активними амбасадорами змін в Україні:

 

Панель 1. Посилення єдності — зміцнення України під час війни;

Панель 2. Людський капітал України: виклики та погляд у майбутнє.

 

Ми пропонуємо випускникам екскурсію університетським містечком, розмову з президентом Сергієм Квітом про здобутки крайніх років та перспективи Академії, а також приємне спілкування з невеличким частуванням.

 

У цей день ми чекаємо на випускників різних поколінь, тож не пропустіть шанс знову відчути свою причетність до великої могилянської спільноти!

 

Анонси спікерів та деталі програми зʼявлятимуться у найближчі дні на сторінках Університету та KMA Alumni, тож купуйте квитки та слідкуйте за новинами, щоб не пропустити.

 

З нетерпінням чекаємо на зустріч у Могилянці!

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна