ШПА НаУКМА провела нетворкінг з партнерами у сфері реінтеграції тимчасово окупованих територій

spa 01spa 02spa 03

Команда Школи політичної аналітики Національного університету «Києво-Могилянська академія» організувала нетворкінг для партнерів у сфері реінтеграції тимчасово окупованих територій. Учасники мали змогу в неформальній атмосфері обговорити актуальні питання реінтеграції та запропонувати можливі рішення нагальних проблем.

 

У межах заходу відбулася панельна дискусія на тему «Актуальні питання реінтеграції» за модерації директора ШПА НаУКМА Максима Яковлєва. В обговоренні цієї важливої теми брали участь директорка Департаменту відновлення та культурної реінтеграції деокупованих територій у Міністерстві культури та інформаційної політики України Діана Трима, наукова директорка Школи політичної аналітики НаУКМА Анна Осипчук, адвокаційна директорка Центру прав людини ZMINA Альона Луньова.

 

Понад 30 експертів і ключових стейкхолдерів доєдналися до заходу. Після дискусії кожен міг поставити запитання, висловити свої думки та поділитися власними напрацюваннями.

 

Експерти наголосили на нагальній актуальності питання реінтеграції, адже одразу після деокупації територій буде необхідно не обговорювати, а діяти — надзвичайно швидко та ефективно. Саме тому вже зараз експертному середовищу важливо обмінюватись думками та обʼєднувати зусилля на подібних зустрічах.

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна