Проєкт НаУКМА відібрано для фінансування за зовнішнім інструментом допомоги ЄС

Наказом МОН України № 1103 від 05.08.2024 року затверджено остаточні пропозиції конкурсного відбору щодо переліку наукових робіт, науково-технічних та інфраструктурних проєктів, які фінансуються за кошти спеціального фонду, отримані за рахунок зовнішнього інструменту допомоги Європейського Союзу для виконання зобов’язань України у Рамковій програмі Європейського Союзу з наукових досліджень та інновацій «Горизонт 2020».


До числа проєктів, які будуть профінансовані, увійшов і проєкт Національного університету «Києво-Могилянська академія» на тему: «Еколого-економічна оптимізація логістичної інфраструктури в умовах війни та повоєнного відновлення України», підготовлений науковцями Науково-дослідної лабораторії НаУКМА «Науки про Землю», очолюваної доктором економічних наук, професором кафедри екології Лідією Анатоліївною Горошковою.

 

Проєкт було подано за Напрямом 2 (виконання та реалізація закладами вищої освіти, суб’єктами малого і середнього підприємництва та науковими установами наукових, науково-технічних робіт та наукових, науково-технічних проєктів), піднапрям 2.1 «Наукові роботи», тематичний напрям наукової роботи — нові технології охорони навколишнього природного середовища, раціонального природокористування та біоекономіки.

 

Керівником проєкту призначено доктора хімічних наук, професора та старшого наукового співробітника Науково-дослідної лабораторії «Науки про Землю» Володимира Миколайовича Зайцева. Тривалість виконання проєкту становить два роки, початок виконання — вересень 2024 року.

 

Детальніше про конкурс

 

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна