НаУКМА та Генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв підписали Меморандум про співпрацю

Національний університет «Києво-Могилянська академія» та Державне підприємство «Генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв» підписали Меморандум про співпрацю.

 

Меморандум, підписаний президентом НаУКМА Сергієм Квітом і генеральним директором ГДІП Павлом Кривоносом, має на меті сприяння розвитку ефективного співробітництва між установами, обмін досвідом та реалізацію спільних ініціатив у сфері міжнародних відносин і публічної дипломатії.

 

Також Генеральна дирекція передала Києво-Могилянській академії цінний бібліотечний фонд, що включає книги та інші інформаційні ресурси, що сприятимуть розвитку академічних досліджень і навчального процесу. Частина книг поповнить Українську книжкову полицю НаУКМА в Мюнхені на підтримку культурних і освітніх ініціатив за кордоном, зокрема міждисциплінарної освітньої програми «Політичне лідерство та економічна дипломатія», що реалізується Києво-Могилянською школою професійної та неперервної освіти НаУКМА в Мюнхені та Києві.

 

У межах співпраці Києво-Могилянська школа професійної та неперервної освіти та Медіацентр ГДІП будуть активно залучені до реалізації спільних проєктів і програм, спрямованих на підвищення обізнаності й професійної підготовки здобувачів та викладачів у сфері міжнародних відносин і публічної дипломатії.

 

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна