Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 82

Відкривається унікальна бакалаврська програма з психології

technology-sociology-psychology-research

technology-sociology-psychology-research

Нова бакалаврська програма з психології відкривається в Національному університеті «Києво-Могилянська академія». Програма, що стартує на факультеті соціальних наук та соціальних технологій, відрізняється численними перевагами:


Практична спрямованість навчання – студенти залучаються до роботи в Центрі досліджень конфліктів і психоаналізу НаУКМА, Центрі реабілітації та психічної травми НаУКМА, Лабораторії психодіагностики та консультативної психології НаУКМА.


Досвідчені педагоги, автори підручників і навчальних програм, які займаються науковою діяльністю, проводять дослідження та надають психологічну допомогу на практиці.


Викладачі беруть участь у міжнародних дослідницьких проектах і програмах з надання психосоціальної та психотерапевтичної допомоги переселенцям та демобілізованим.


Викладачі НаУКМА тісно співпрацюють із колегами з Інституту психології НАПН України, Інституту психоаналізу Віденського медичного університету, Інституту психології Клагенфуртського університету, Департаменту психічного здоров’я Блумбергської школи громадського здоров’я університету Джона Гопкінса.


Планується участь міжнародних експертів.

 

Зарахування до Університету в 2015 році відбувається на підставі конкурсного рейтингу, який визначається за сумою балів з предметів (іноземна мова, українська мова та література (базовий), історія України або біологія), зазначених у сертифікатах УЦОЯО, виданого у 2015 р., та середнього балу документа про повну загальну середню освіту, помножених на вагові коефіцієнти.

Більше інформації про умови вступу можна отримати за посиланням http://www.ukma.edu.ua/index.php/admission-adds-on/bachelor

Прийом документів проходить в період 10 липня – 01 серпня (до 12.00) за адресою: Київ, вул. Іллінська, 9.

Телефони для довідок: 425-60-22, 425-54-17, 417-51-55

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна