Помилка
  • JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 82

Скасування заяви вступника

Заяву, зареєстровану в Єдиній базі, може бути скасовано НаУКМА на підставі рішення приймальної комісії до моменту включення вступника до списків рекомендованих до зарахування на навчання за умови допущення технічної помилки під час внесення відповідних даних до Єдиної бази, що підтверджується актом про допущену технічну помилку, сформованим в Єдиній базі. Скасована заява вважається неподаною, а факт такої подачі анулюється в Єдиній базі. Приймальна комісія повідомляє вступникові про своє рішення у день його прийняття, після чого вступник може подати нову заяву на цю саму спеціальність до НаУКМА.

Технічна помилка – описка, граматична помилка, яка допущена уповноваженою особою приймальної комісії під час внесення даних заяви до Єдиної бази, що підтверджується актом про допущену технічну помилку, сформованим в Єдиній базі.

 

Електронна заява вважається такою, що не подавалась, а факт подачі – анулюється в Єдиній базі, якщо:

 

електронну заяву скасовано вступником в особистому електронному кабінеті до моменту встановлення заяві статусу "Зареєстровано у НаУКМА " або "Потребує уточнення вступником";

 

електронну заяву анульовано НаУКМА за рішенням приймальної комісії до моменту встановлення статусу "Рекомендовано до зарахування" за умови виявлення НаУКМА технічної помилки, зробленої під час внесення даних до Єдиної бази, з обов’язковим зазначенням причини анулювання.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна