Розклад вступних випробувань

 exam 01

exam 01

 

Затверджено розклад вступних випробувань для вступу на навчання у 2016 році для здобуття освітнього ступеня бакалавра та магістра.

 

До уваги магістрів!
Зміни в розкладі вступних випробувань:

Іспит з укр. мови для магістерської програми "Психологія" відбудеться 22.07 о 9.00 в аудиторії 313 (корпус 1).

Іспит з англ. мови для магістерських програм "Молекулярна біологія", "Лабораторна діагностика", "Фізика", "Хімія", "Екологія", "Психологія" 25.07 о 9.00 перенесено до аудиторії 223 (корпус 1).

Фаховий іспит для магістерської програми "Публічне адміністрування" перенесено в аудиторію 101 (корпус 4).

 

 

 

 

Нагадуємо, що для вступу на навчання для здобуття освітнього ступеня бакалавра, вступ не за ЗНО дозволено ТІЛЬКИ пільговим категоріям осіб, відповідно до інформаційних матеріалів МОН.

Порядок проведення співбесід

 

 

Оприлюднення результатів іспитів відбувається у день їх написання на сайті http://www.ukma.edu.ua/ та на інформаційних дошках приймальної комісії у Культурно-мистецькому центрі НаУКМА (вул. Іллінська, 9). Засідання апеляційної комісії відбуватиметься на наступного дня після проведення іспиту. Перескладання вступних випробувань заборонено.

 

Особи, які отримали незадовільні бали на іспиті, до наступних не допускаються.

 

Особи, які на час проведення вступних випробувань у НаУКМА, потребують поселення у гуртожиток, мають звернутися до канцелярії Приймальної комісії (2-й поверх Культурно-мистецького центру НаУКМА) та заповнити заяву. Заяву з візою Приймальної комісії потрібно подати в службу житлового фонду (корпус 3, кімната 106) та здійснити проплату (вартість за одне ліжко-місце - 30 грн. на добу). Для поселення в гуртожиток на час складання вступних випробувань потрібно мати постільну білизну.

© 2012-2024 Національний університет «Києво-Могилянська академія»
вул. Сковороди 2, Київ 04070, Україна